Ako začať?

Máte záujem sa k nám pridať na skupinové tréningy, ale neviete ako začať a ktorý tréning by bol vhodný práve pre Vás? Tento článok Vám môže pomôcť sa rozhodnúť.

      Často dostávame od Vás správy, kde nás žiadate o radu, ktorý tréning si vybrať, resp. ktorý tréning by bol pre Vás vhodný. V krátkosti by sme mohli tréningy odstupňovať na škále náročnosti nasledovne:


(Hodnotenie je stanovené podľa hlasovania našich klientov, ktorí absolvovali všetky naše tréningy.)

      Avšak zo skúseností vieme, že náročnosť samotného tréningu záleží hlavne od trénovanosti samotného klienta. Tréning, ktorý sa môže zdať pre nováčika extrémne náročný, môže byť pre trénovanejšieho klienta mierne náročný. Z tohto dôvodu, môže byť náročné určiť, ktorý tréning je pre Vás vhodný, hlavne ak nepoznáme Vaše schopnosti. Avšak vieme Vám pomôcť.

      Ak ste úplný začiatočník (s cvičením iba začínate resp. ak si nie ste istý, či by ste zvládli náročnejší tréning), tak Vám odporúčame začať s tréningom TRX + Core. V prípade, že už máte s trénovaním skúsenosti, trénujete pravidelne a trúfli by ste si aj na náročnejší tréning vo vyššej intenzite, tak môžete začať s Funkčným tréningom alebo CrossFitom. O samotných tréningoch sa dozviete TU.

      Tešíme sa na Vás.